Allergie / Dieet Informatie

Geef bij uw bestelling altijd aan als we ergens rekening mee moeten houden.

Staat er iets niet bij waar u vragen over heeft - laat het ons dan weten - het liefst van tevoren dan kunnen we indien nodig e.e.a. uitzoeken. Als het druk is in de afhaal ontbreekt ons de tijd om er rustig over na te denken.

vis/schelp/schaaldier

In veel sauzen die wij gebruiken zitten schaaldieren. Ook in currie pasta en chilli pasta's zit een klein beetje trassie.

Omdat er in de onze keuken zoveel producten met schaaldieren gebruikt worden zijn we terughoudend met het aannemen van bestellingen voor mensen met ernstige schaaldier allergie.

De volgende gerechten kunnen we als u het aangeeft schelp/schaaldier vrij bereiden:
24, 36, 41, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 59

vis

Vissaus wordt normaliter gebruikt om de gerechten te zouten. Geef een vis-alergie dus ook altijd even aan.

Gerecht 24 bevat wat worshestershire saus (bevat ansjovis).

In de andere gerechten kunnen we zout in plaats van vissaus gebruiken.

Noten/Pinda

In onze keuken gebruiken we cashewnoten en pinda's in sommige gerechten. Hier wordt echter niet mee gewokt/gekookt. Pinda en cashewnoten worden pas op het laatst over de gerechten gestrooid.

Gerechten op onze kaart waar normaliter noten in worden gebruikt zijn: 6, 81, 11, 13, 31, 36, 54, 55, 62.

Als u het bij het bestellen aangeeft houden we hier rekening mee en laten we de pinda of de cashewnoten weg of doen die er apart verpakt bij.

Bij de saté betreft het alléén de (altijd apart verpakte) satésaus - de stokjes zelf bevatten geen noten. We geven altijd wat thaise atjar bij de saté, deze is ook vrij van noten.

Melk

Melk of melkproducten worden in de Thaise keuken van origine niet gebruikt.
Maar let op - sommige Thaise restaurants gebruiken creamer in gerechten om ze romiger te krijgen. Ga er dus niet zonder meer van uit dat Thaise gerechten vrij van melk producten zijn.

Van alle gerechten op onze kaart bevat alleen de satésaus melkpoeder (menu kaart items 6, 62).

Bij de saté (menu item 6) wordt de satésaus altijd apart verpakt zodat de stokjes ook voor personen met een melk allergie te eten zijn. We geven altijd wat thaise atjar bij de saté, deze is ook vrij van melk. 

Gluten

Een aantal gerechten op onze kaart kunnen we gluten vrij bereiden indien dit van tevoren wordt aangegeven.

Deze gerechten kunnen we gluten vrij bereiden:
2, 3, 6* , 7, 11, 12, 15, 16, 17, 19, 20, 24, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 41, 42 (alleen zonder de gebakken spek), 46, 50, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 59 en 81.

*) de satésaus kan niet gluten vrij - de stokjes en atjar wel. De saté saus wordt altijd apart verpakt.

Ei(wit)

Ei wordt in de volgende gerechten gebruikt:
1, 2, 3, 4, 5, 8, 80, 37, 50 t/m 59.

Op aangeven is het bij de hoofdgerechten mogelijk de ei weg te laten.

Soja

Soja zit in bijna alle sauzen en curries en we gebruiken ook soja olie om mee te wokken en frituren. Daarom hebben we alleen gerecht 41 (zoet-zuur) welke vrij van Soja bereid kan worden. We gebruiken dan rijst-olie in plaats van soja olie dus u moet het wel bij het bestellen aangeven.

Daarnaast kunnen de volgende salades 11, 12, 15, 16 en 17 vrij van soja worden gemaakt.

Tip: een salade aangevuld met een witte rijst maakt een prima maaltijd.

Adres:

Wilhelminastraat 23
6881LH Velp

Contact:

info@ruangthong.nl
Telefoon: 026-4427213

Openingstijden:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
16:00-20:30
gesloten
gesloten
16:00-20:30
16:00-20:30
16:00-20:30
16:00-20:30